KARRIERM.HU

Ajánlotta: Szerkesztő

01 dec, 20 7:24 du. Ország

Az oldalról

Adatok elérése: Ingyenes

Adatok típusa:Általános

Adatbázis üzemeltetője: Gazdasági társaság

Kapcsolatfelvétel

Email

Leírás

Karrierm.hu


Adatbázis fenntartója: OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Mit kell tudni az álláskereső oldalról?

Munkavállalóknak, mind munkáltatóknak hasznos a felület, ingyenesen elérhető. Az állásportálon történő bármilyen megjelenés jóváhagyás után történik. Az állások nyilvánosan megtekinthetők, viszont jelentkezni csak regisztráció után lehetséges. A portál belföldi vállalkozások és intézmények részére - bizonyos keretek között - lehetővé teszi az üres álláshelyek meghirdetését, az alkalmas jelöltek előszűrését és megszólítását. A portálon keresztül személyes tanácsadással és call center támogatással élhetnek az ügyfelek. A feltöltött állások valóságát a portál munkatársai ellenőrzik. Forrás: MTI.

Hogyan lehet keresni az állások között?

A KarrierM főoldalán egy gyorskereső felületen keresztül kulcsszavakkal működik a keresés. Az állások rendszerezhetők: a munkaadó neve, hirdetés lejárta, meghirdetett munkakör, megjelenés időpontja, növekvő és csökkenő sorrend szerint. A pontosabb találatok érdekében javasolt a részletes keresés használata, amely a következő adatokkal működik: szakterület, munkaadó, munkakör, elvárt iskolai végzettség, munkavégzés helye-megye és település, szerepeljen a hirdetésben (kulcsszó).

Egy adott állásról jellemzően a következő típusú információk érhetők el:

  1. alapadatok: állás megnevezése, munkavégzés helye, álláshirdető neve, székhelye, telephelye, az álláshirdetés megjelenés és lejárati időpontja, hirdetés azonosítója, térkép adatok.
  2. álláshirdetőre vonatkozó adatok: álláshirdető bemutatkozása, céginformáció, üres pozíció száma, szakterület, minimálisan elvárt iskolai végzettség, elvárt végzettség neve, szükséges jogosítvány típusa, foglalkoztatás jellege, havi bruttó fizetés összege.
  3. állásra vonatkozó adatok: foglalkoztatás formája, álláshoz tartozó elvárások, a pozíció elnyeréséhez előnyök, kulcskompetenciák, juttatás, jelentkezés módja és feltétele, szakmai kompetenciák.

 

keresés


 

Továbbiak

Nem lehet másolni az oldalról