BUDAPESTI BÉKÉLTETŐ TESTÜLET – NEM EGYÜTTMŰKÖDŐ VÁLLALKOZÁSOK

Ajánlotta: Szerkesztő

24 nov, 20 8:31 du. Ország

Az oldalról

Adatok elérése: Ingyenes

Adatok típusa:Negatív

Adatbázis üzemeltetője: Egyéb szervezet

Kapcsolatfelvétel

Email

Leírás

Budapesti Békéltető Testület - Nem együttműködő vállalkozások nyilvántartása


Adatbázis fenntartója: Budapesti Békéltető Testület

Adatbázis használata: az adatbázis nevére kattintva, a Budapesti Békéltető Testület honlapján .pdf fájl formátumban letölthető ingyenesen a nyilvántartás.

Milyen adatokat tartalmaz az adatbázis?

A békéltető testület közzéteszi annak a vállalkozásnak a nevét, székhelyét és az eljárással érintett tevékenysége megjelölését, amely a 29. § (8) bekezdése szerinti felszólítás ellenére nem tett az ügy érdemére vonatkozó –a 29. § (8) bekezdésében foglaltaknak megfelelő tartalmú – nyilatkozatot és a kitűzött meghallgatáson nem jelent meg, ilyen módon megakadályozva az egyezség létrehozását. Erre az értesítésben a vállalkozás figyelmét fel kell hívni.” Forrás: Fgytv. 36/B. §.

A listán szereplő cégek nem küldtek válasziratot, meghallgatáson egyezség létrehozatalára feljogosított személy részvételét nem biztosították. Forrás: bekeltet.bkik.hu

Milyen adatokat lehet megismerni az adatbázisból?

  1. ügyszám,
  2. vállalkozás neve,
  3. vállalkozás székhelye,
  4. eljárással érintett tevékenység.

Hogyan lehet keresni az adatbázisban?

A fájl letöltése után végezhető kulcsszavas keresés. Megnyitást követően, a gyors keresés - számítógépről - a Ctrl + F billentyűk egymást követő lenyomásával indítható el, majd a kívánt kulcsszó beírásával lehet böngészni az adatok között.

Mivel foglalkozik a Budapesti Békéltető Testület? <- ide kattintva érhető el

Forrás: bekeltet.bkik.hu

A hazai cégekről - ingyenes céginformáció - az E-Cégjegyzékből kérdezhető le, ide kattintva pedig hasznos információk olvashatók az E-Cégjegyzék működésére vonatkozóan.

 

keresés


 

Továbbiak