DOHÁNYGYÁRTMÁNYOK KISKERESKEDELMI ELADÁSI ÁRA

Ajánlotta: Szerkesztő

05 okt, 20 5:16 du. Ország

Az oldalról

Adatok elérése: Ingyenes

Adatok típusa:Általános

Adatbázis üzemeltetője: Állami szervezet

Kapcsolatfelvétel

Email

Leírás

Dohánygyártmányok kiskereskedelmi eladási ára


Adatbázis fenntartója: Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Adatbázis használata: a NAV oldalán .xlsx fájl formátumban letölthető ingyenesen az adatbázis.

A témakörben három különböző adatbázis tölthető le:

  1. alkalmazható dohánygyártmány kiskereskedelmi árak listája. (ebben a dohánygyártmányok tekintetében alkalmazható kereskedelmi eladási árak teljes listája érhető el. (Megismerhető adatok: termékregisztrátor megnevezése, NDN cikkszám, EAN kód, termék típus, termék megnevezése, márkanév, mennyiség, mennyiségi egység, kiskereskedelmi eladási ár, érvényesség kezdete;
  2. kiskereskedelmi eladási ár változással érintett dohánygyártmányok listája. Az adatbázisban az adott napon kiskereskedelmi eladási ár változással érintett dohánygyártmányok listái érhetők el 2017. január 1-jét követően. (Megismerhető adatok: ugyan azok az adatok mint az 1-es pontnál.
  3. 2017. január 1-jét követően alkalmazott dohánygyártmány kiskereskedelmi eladási árak listája. Az adatbázis tartalmaz minden 2017. január 1-jét követően érvényben lévő dohánygyártmány és annak kiskereskedelmi eladási árait, függetlenül attól, hogy az adott termék és kiskereskedelmi eladási ár még érvényben van-e. (Megismerhető adatok: ugyan azok az adatok mint az 1-es pontnál.

Keresés az adatbázisban

A fájl letöltése után végezhető kulcsszavas keresés. Megnyitást követően, a gyors keresés - számítógépről - a Ctrl + F billentyűk egymást követő lenyomásával indítható el, majd a kívánt kulcsszó beírásával lehet keresni az adatok között.

Forrás: nav.gov.hu

A témakörhöz ez az adatbázis is kapcsolódik:

Jövedéki engedéllyel rendelkezők

A hazai cégekről - ingyenes céginformáció - az E-Cégjegyzékből kérdezhető le, ide kattintva pedig hasznos információk olvashatók az E-Cégjegyzék működésére vonatkozóan.

 

keresés


 

Továbbiak

Nem lehet másolni az oldalról