MAGYAR ATLÉTIKAI SZÖVETSÉG ADATBÁZISAI

Ajánlotta: Szerkesztő

17 nov, 20 8:14 du. Ország

Az oldalról

Adatok elérése: Ingyenes

Adatok típusa:Általános

Adatbázis üzemeltetője: Egyéb szervezet

Kapcsolatfelvétel

Email

Leírás

Magyar Atlétikai Szövetség adatbázisai


Adatbázisok fenntartója: Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ)

Sportág: atlétika

Mit tartalmaznak az adatbázisok?

A hazai és egyes nemzetközi versenyek általános adatait, továbbá értékes információk találhatók a top listákon szereplő és rekordokat elérő atlétákról. A versenybírókról és a MASZ tagszervezeteiről is vannak elérhető adatok.

Verseny adatok keresése

A versenyadatok négy fő kategóriába vannak rendszerezve: Összes verseny, Országos bajnokságok, Magyar Liga, Sport XXI. és Nemzetközi. A honlapról a korábbi versenyadatok is elérhetők. Egyes kategóriákban a találatok legördülő listák segítségével is továbbszűrhetők, jellemzően időrendi sorrendben szerepelnek egymás alatt felsorolva. Egy versenyről megismerhető annak: dátuma, elnevezése, helyszíne a liga megnevezése, a verseny kiírására és eredményére vonatkozó (.pdf formátumban letölthető) információk. A verseny nevére történő kattintás után további információk érhetők el pl.: .pdf formátumban letölthető némelyik helyen a nevezési lista  vagy a kiírásra és időrendre vonatkozó dokumentum.

Verseny adatok keresése <- ide kattintva érhető el

Magyar Top Listák keresés

Ezekkel az adatokkal végezhető keresés: korosztály (abszolút, utánpótlás, junior, ifjúsági, serdülő, újonc), szezon (évszám), nem, jelleg (szabadtéri, fedett pálya), versenyszám (legördülő listából választható), lista típusa (versenyzőként egy eredmény, minden eredmény).

Magyar Top Listák keresés <- ide kattintva érhető el

Magyar Rekordok

A Magyar Atlétikai Szövetség Elnöksége által elfogadott rekordok listájára lehet rákeresni. Az adott versenyszámra kattintva jelennek meg a releváns információk.

Magyar Rekordok keresése <- ide kattintva érhető el

Versenybírók menüpont

A menüpont alatt a legfrissebb hírekről, a versenybírói testület tagjairól lehet tájékozódni. Hasznos dokumentumokat (főként mintákat) lehet itt letölteni, mint pl.: gyalogló bírói piros és összesítő lap, jegyzőkönyv, MASZ Versenybírókra vonatkozó útmutató, próbamérési jegyzőkönyv, Atlétikai Szabálykönyv - kivonat, kiegészítő táblázatok, IAAF többpróba ponttérképtáblázat, fedett pályás összesített női és férfi ponttáblázat, Magyar-angol szószedet versenybírók részére, versenybíróság elnöki jelentés minta, csúcshitelesítési jegyzőkönyv minta.

Versenybírók menüpont <- ide kattintva érhető el

MASZ tagszervezet keresés

A gyors keresés a megye- vagy városnévvel működik. Alap esetben a tagszervezetek egymás alatt abc sorrendben vannak rendszerezve. Egy tagszervezet nevére kattintva a következő adatok ismerhetők meg: elnök neve, szakosztályvezető neve, szervezet címe, telefonszáma, e-mail címe, weboldala, város és megye elnevezése.

MASZ tagszervezet keresés <- ide kattintva érhető el

 

 

A Magyar Atlétikai Szövetség honlapja ide kattintva tekinthető meg

keresés

Továbbiak

Nem lehet másolni az oldalról