MAGYAR TÁJÉKOZÓDÁSI FUTÓ SZÖVETSÉG ADATBANK

Ajánlotta: Szerkesztő

23 nov, 20 8:24 du. Ország

Az oldalról

Adatok elérése: Ingyenes

Adatok típusa:Általános

Adatbázis üzemeltetője: Egyéb szervezet

Kapcsolatfelvétel

Email

Leírás

Magyar Tájékozódási Futó Szövetség Adatbank


Adatbázis fenntartója: Magyar Tájékozódási Futó Szövetség (MTFSZ)

Sportág: tájfutás, tájkerékpár, sítájfutás, trail-o.

Mit tartalmaz a nyilvántartás?

A hazai sportággal kapcsolatos versenyzők, versenybírók, edzők, szervezetek adatait. Továbbá részletes információk vannak az eseményekre és a bajnoki pontversenyekre vonatkozóan.

Személy keresés

Versenyző keresés

Egy adott versenyzőre a következő adatokkal végezhető keresés: név, nem, születési évtől-évig, egyesület, SI duó, nyilvántartási szám, aktivitás.

A versenyzőről ezek az adatok ismerhetők meg:

  1. Alapadatok: személy azonosítója, teljes neve, születési dátuma, állampolgársága, versenyző aktivitása, egyesületi tagsága, versenyengedélyek (száma, érvényessége) stb.
  2. Eredmények: ranglista, minősítés 2020, eredményekre vonatkozó adatok (időpont, futam, kategória, táv, helyezés, ranglista, rangsport. Az eredmények év szerint szűkíthetők.
  3. Versenybírói adatok: versenybírói minősítések (intervallum, minősítés, aktivitás), versenybírói bejegyzések (dátum, típus, érték, megnevezés, bejegyző).
  4. Térképek, elérhetőségek, képek, tisztségek, edzői tevékenységhez kapcsolódó adatok.

Versenyző keresés <- ide kattintva érhető el

Versenybíró keresés

A versenybírókra: név, nem, születési évtől-évig, egyesület, bírói minősítés, bírói aktivitás szerint lehet keresni. A versenybírókról az adatbázis szintén tárolja az alapadatokat, eredményeket, versenybírói adatokat, a térképeket, elérhetőségeket, képeket, illetve a tisztségekre és edzői tevékenységekre vonatkozó adatokat.

Versenybíró keresés <- ide kattintva érhető el

Edző keresés

Az edzőkre a versenybírókhoz hasonlóan lehet keresni, kiegészítve az edzői képesítés és edzői aktivitás keresőmezővel. Az edzőkről hasonló típusú információk tekinthetők meg mint a versenybírókról.

Edző keresés <- ide kattintva érhető el

Szervezet keresés

Egy adott szervezetre: a  hivatalos nevével, kódjával, rövid nevével, típusával, továbbá az ország és felettes szerv megadásával lehet böngészni. A szervezetekről jellemzően az alapadatok és az elérhetőségek érhetők el.

Szervezet keresés <- ide kattintva érhető el

Esemény keresés

Az eseményekre: időpont, név, típus, rendező és státusz alapján történik a keresés. A versenyek alapadatai mellett, tájékozódni lehet a tervezett programokról, feltöltött eredményekről, nevezési időszakokról, helyszínekről, versenykiírásokról és egyéb információkról.

Eseménynaptár <- ide kattintva érhető el

Bajnoki pontverseny adatok <- ide kattintva érhető el

Egyéb hasznos dokumentumok <- ide kattintva érhető el

A Magyar Tájékozódási Futó Szövetség honlapja ide kattintva tekinthető meg

keresés

Továbbiak

Nem lehet másolni az oldalról