MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGÉNEK ADATBÁZISAI

Ajánlotta: Szerkesztő

11 nov, 20 7:11 du. Ország

Az oldalról

Adatok elérése: Ingyenes

Adatok típusa:Általános

Adatbázis üzemeltetője: Egyéb szervezet

Kapcsolatfelvétel

Email

Leírás

Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének adatbázisai


Adatbázisok fenntartója: Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ)

Sportág: kosárlabda

Mit tartalmaznak az adatbázisok?

A hazai kosárlabdával kapcsolatos adatokat és információkat összegzik. Az adatok főként a játékosokra és a csapatokra vonatkoznak, továbbá részletes és értékes információk vannak a bajnokságokra és a válogatottakra vonatkozóan. Négy fő adatbázis különböztethető meg a következő bontásban: bajnokságokra-, csapatokra-, játékosokra- és  és válogatottakra vonatkozó adatok.

Bajnokságok keresése

A bajnokságok adatai az MKOSZ weboldalának menüpontjából érhető el.  A bajnokságok két fő részre vannak osztva a honlapon: felnőtt és utánpótlás. Egy bajnokságról ezek az információk érhetők el: forduló, adott mérkőzésben részt vevő csapatok nevei, dátum, játékos adatok (születési év, poszt, magasság és súly), mérkőzés általános adatai (pontos dátum, csapattagok neve, játékvezető és mikosz ellenőr neve, mérkőzés eredménye), statisztikai adatok, egyesületi hírek, megyei szövetségek elnevezése.

Csapatok keresése

A csapatok két legördülő lista (csoport) szerint is szűrhetők. Az adott csapat kiválasztása után megismerhetők a: játékosok adatait (játékos neve, születési éve, poszt, magasság, súly), mérkőzések adatait, statisztikai adatokat, egyesületi híreket, továbbá a megyei szövetségek elnevezését.

Játékosok keresése

A játékosok nevei, alap esetben abc sorrendben vannak rendszerezve. Legördülő listák segítségével a női/férfi játékosok és csoportok szűrésére is van lehetőség, illetve a játékosok nevével is lehet keresni. A játékos nevére kattintva a következő adatokról lehet tájékozódni: játékos neve, csapat neve, születési éve, magassága, súlya, állampolgársága, poszt, dobott pontok, lepattanók, szerzett labda adatok, gólpasszok, kiharcolt fault, blokkok, eladott labdák, rossz dobás, ranglista helyezések, egyéni csúcsokkal kapcsolatos adatok, éves változások.

Válogatott keresés

A válogatott keresési funkció az MKOSZ weboldalának a menüjéből érhető el. A válogatott csapatról megismerhetők: a játékosok adatai, a szakmai stábra vonatkozó adatok, a selejtezővel kapcsolatos információk, a tabellák és a legfrissebb hírek / videók.


A keresési típusok, a Magyar Kézilabda Szövetség honlapjáról a következő hivatkozásokról érhetők el:

Bajnokság keresés <- ide kattintva érhető el

Csapat keresés <- ide kattintva érhető el

Játékos keresés <- ide kattintva érhető el

Válogatott keresés <- ide kattintva érhető el

 

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének honlapja ide kattintva tekinthető meg

keresés

Továbbiak

Nem lehet másolni az oldalról